måndag 30 september 2013

Mitt allt.

Har varit lite krasslig idag men det börjar kännas bättre nu. Inväntar nu min man som snart är hemma.

Godmorgon måndag.

Godmorgon. Ledig dag och det är helt underbart. Känns i min kropp att jag är trött efter allt jobbande. Har ätit frukost och nu är det lite mys med Stella. Idag ska jag bara ta det lugnt. Dock tvätta lite.

söndag 29 september 2013

Mysstund.

Åkte bort till Ida, Stefan och Lion efter jobbet. Var tvungen att hämta min bil som fått övernatta där. Passade på att leka lite med Lion och läste någon bok tillsammans. Mys!

Sen körde jag hem och har inte gjort ett skit sedan dess. Jo, sovit har jag gjort. För fy vad trött jag var. Har jobbat 13 av 14 dagar de två senaste veckorna och de känns i kroppen vill jag lova. Blev precis väckt av Markus som var påväg hem från sin match.

Nu blir det mys resten av kvällen. Trevlig söndag!

Lördag kväll.

Igår efter jobbet körde jag och Markus bort till Ida och Stefan. De har köpt Idas mammas hus och håller nu på att flytta in. Helen och Stoffe var redan där. Det blev köpemat, vin och lite spel. Lika trevlig som alltid. En toppenkväll!

lördag 28 september 2013

Godmorgon lördag!

Lite sovmorgon idag, det gillas. Börjar jobba 9:30. Skulle egentligen jobba kväll men lyckades byta pass. Inget roligt att jobba lördag kväll ju. Har precis käkat frukost med min man som nu kört hem till sina föräldrar. Själv ligger jag och drar mig i sängen fram tills det är dags att bege sig till jobbet. Sen blir det jobb till 17. 

fredag 27 september 2013

Pölse på besök.

Ikväll har vi varit på restaurang tillsammans med min käre vän Ida-Maria. Det blev en tvårätters på LaCucina. En mkt trevlig kväll! 

Fredag.

Har varit en ovanligt trevlig dag på jobbet. Vi har testat köra med endast självscanningskassor ett tag och det har varit ett himla liv. Personal har blivit hotade, folk har kastat saker och inte på tala om allt skit man fått ta. Det är helt sjukt hur folk kan bete sig pga lite förändring. Men idag beslutade chefen att vi ska ha den vanliga kassan öppen och så mkt trevligare folk har blivit. 

Nu är jag hemma och myser med Stella. Hon tittar på tv och jag surfar på plattan. 

torsdag 26 september 2013

Sista.

Då var sista grästräningen gjord för i år. Eftersom vi var så få lag i vår serie har vi redan spelat sista seriematchen. Vinslöv drog sig ur innan start. Vanneberga och tollarp blev uteslutna. Väldigt få matcher, riktigt tråkigt! Så ny håller vi uppehåll tills inomhusträningen drar i gång i slutet av oktober. Avslutningsfesten är ju kvar, den ser vi fram emot! 



Trött.

Jobbat klart för idag och trött är jag. Visste knappt vart jag var när klockan ringde imorse. Nu ska jag laga lite mat i h ikväll är det fotbollsträning som gäller.

onsdag 25 september 2013

Skånederby

Matchen slut och vinst för Malmö. Inte helt orättvist, för HIF hade tyvärr inte många skott på mål. Nu väntar en låååång biltur hem till Kristianstad. Tänkte ta mig en tupplur.

Helsingborgs IF i med och motgång!


Händelserik lunch!

Mötte upp Helen på stan och begav oss till House of Bagels för lunch. Hade precis fått in vår mat när vi såg hur folk började slåss ute på uteserveringen. Tur att vi valde att sitta inne. Var en hel drös som slogs så bord, glas, mat och så vidare flög iväg. Blod sprutade och sen började dom springa iväg. Personalen ringde efter polis och väktare. Ambulans kom också och hämtade en snubbe. Folk som såg det på nära håll sa att dom sett knivar och spray. Så förberedda var dom allt. Liksom vilka slåss mitt på dagen en onsdag? På ett fik? En händelserik lunch blev det iaf!

Onsdag.

Jobbat klart för idag. Ska bege mig till stan och träffa Helen. Sen bär det av mot Helsingborg.

tisdag 24 september 2013

Tisdag.

Då har jag jobbat klart för idag. Allt har gått i 190 och det var riktigt längesedan det var så här mkt att göra i charken. Var precis att jag hann klart med allt till 19:15. Nu är jag hemma och har precis fått i mig kvällsmat. Ligger nerbäddad i sängen framför tvn. Väntar på att min man ska komma hem från sin match!

Ha en trevlig tisdagskväll!

Godmorgon

Igår efter passet på gymmet blev det ett varmt och skönt bad för min del. Sen var jag så himla trött så jag somnade tidigt.

Idag vaknade jag väldigt utvilad vid 9. Inte konstigt när jag sovit typ 11 timmar, men det behövdes. Idag blir det lite hemmafix fram tills jag börjar jobba kl 13. Rätt skönt att jobba eftermiddag ibland. Jobb fram till 19:15 och sen väntar en lugn hemmakväll. 

måndag 23 september 2013

Träning.

Efter dagens arbetspass var det dags att bege sig till gymmet. Jag och Markus tränar på friskvårdshuset här i Kristianstad men jag vill inte direkt påstå att jag varit så aktiv den sista tiden. Idag blev det ett pass på crosstrainern. Får börja lugnt och försiktigt.

Begav oss hem och fixade kvällsmat. Blev falukorv och blomkålsstuvning. Kan vara bland det bästa som finns! Inte gör att jag orkade min megaportion men det blev en matlåda också 😃 


Lunch.

Då är lunchen nere i magen. Tänkte man fick passa på att vara extra nyttig nu fram till vår resa i december. Har ju 5 kg till som jag vill gå ner och det har legat lite på lä nu under sommaren. Jobbar till 16:00 idag och sen blir det ett besök på gymmet med Markus. 

söndag 22 september 2013

Söndag.

Idag tog jag och Markus sovmorgon. Riktigt skönt att kunna sova ut tillsammans. Slog på stort och käkade frukost på Sandhem i Vä. Pannkakorna är min absoluta favorit. Sedan blev det matmässan på Yllan. Var en riktig besvikelse faktiskt då det var väldigt litet. 

Sedan har jag spenderat 5 timmar på jobbet. Kom hem och mannen min hade mat med sig hem till mig. Sett ett avsnitt av Unforgettable tillsammans och snart är det sovdags här hemma. 

Lördag.

Lördagen börjades med jobb. Lycka när man inser att man slutar 15:15 istället för 16:30. Stor skillnad! Hem och fixade till mig. SEn körde jag och Markus hem till hans syster med familj. Vi blev bjudna på god mat och dryck. Var där ett tag innan vi körde vidare till Broby och hem till Emelie och Stoffe. Jag och Emelie delade  två flaskor vin och hon lovade att det var ett huvudvärksfritt vin och det stämde mycket bra :) En mkt trevlig lördag! Tack alla inblandade!

lördag 21 september 2013

En bra kväll.

Igår gick jag och Markus bort till Ida och Stefan. Helen och Stoffe var redan där. Stackars Lion fick lägga sig och grät hysteriskt från sovrummet. Han ville ju också vara med och umgås. Beställde lite mat från China Wall och korkade upp vinet. Spelade lite spel och umgicks. En riktigt trevlig kväll som innehöll många skratt. En kväll med dom bästa ❤ 

fredag 20 september 2013

Fredagskväll!

Mannen min är hemma och innan dess fick jag ett ryck här hemma och möblerade om i extra rummet. Ett extra rum är inte bra att ha för det är lätt att allt skit hamnar där. Men nu när vårt fina skrivbord bor där så måste där vara fint!

Snart så ska vi bege oss hem till Ida och Stefan. Helen och Stoffe kommer också. Vi ska umgås, käka, dricka lite och spela lite spel. Känner på mig att det kommer bli en toppenkväll med fina vänner ❤

Stan.

Precis hemkommen från en runda på stan tillsammans med min kära mamma. Först blev det lunch på House of Bagels. Givetvis blev det en Chicken Fenix, utan majs och lök. Min absoluta favorit! 

Lite shopping blev det också. Nu när hösten är här så behöver man fylla på garderoben. Ett par gröna byxor. Älskar den modellen från HM, har dom i alla möjliga färger. En bh fick också flytta in hos mig. Och tre par skor. Mina stövlar gav upp i slutet på förra vintern så det var dags för ett par nya. Blev även två guldiga ljuslyktor till sovrummet. Mycket nöjd är jag med dagens inköp. 👍


Ledig fredag.

Igår var det ingen bra dag. Jag kände mig kass och hade ont i magen. Men tog mig i kragen och både jobbade och tränade boll. Somnade ganska snabbt sen vill jag lova.

Fredag, och jag är helt ledig från jobbet. Har jobbat 7 dagar i sträck nu, så jag känner att jag är välförtjänt av denna ledighet. Passade på att ta lite sovmorgon till 10 också. Dagen blir lugn. Ska fixa lite här hemma och ta en runda på stan. Kvällen ska spenderas med mina fina vänner ❤

onsdag 18 september 2013

Läggdags.

Nu är det läggdags på Holländaregatan. Hängig och en extrem mensvärk på detta. Markus har precis värmt min vetekudde och bäddat ner mig. Vilken man jag har ❤

Gonatt!


Ändring.

Kvällsjobb blev till dagsjobb. Chefen ringde när jag höll på att tvätta och jobba slippa jobba kväll tackar man inte nej till. Då hinner man ju få lite kvalitetstid med sin man också. 

Är hemma från jobbet nu och tvättandet fortsätter. Ska roa mig med lite tidningar innan jag ska laga mat till Markus som snart kommer hem från fotbollsträningen. Idag blir det lasange. Mums.

Om 2 veckor.

Om två veckor fyller jag 28 år. Ni har väl inte glömt inhandla presenter till mig? :)